Contact

e-mail sturen?

De oude bordjes zijn inmiddels vervangen
De oude bordjes zijn inmiddels vervangen

U kunt een e-mail sturen aan de Fam. Mastwijk op het volgende adres:

corinaldo@casadoro.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar in Nederland:

 

mobiel: 06-50 660 269 of 06-53 213 553

 


En in Italie:

mobiel: (+31) 650 660 269

 

U kunt ons huis huren en bent van harte welkom.

Volg deze website voor actuele informatie (klik linksboven op nieuws)

 

N.B.: Heeft u ons andere vakantiehuis ook gezien, 11 km verder richting de Apennijnen in Loretello? Kijk op www.boccadilupo.nl

Welkom in ons huis

Henk en Tineke aan de Conero-kust
Henk en Tineke aan de Conero-kust

Henk Mastwijk en Tineke Vermeer (foto) kochten in 2003 hun eerste huis in Loretello. Het huis had ca. 60 jaar leeg gestaan, voordat het werd verbouwd tot vakantiehuis, later uitgebreid met een extra zwemterras (kijk op www.boccadilupo.nl ) Ze leerden de streek kennen en kochten enkele jaren later Casa d'Oro in Corinaldo, 11 km dichter naar de Adriatische kust. Ook hier vond een ingrijpende verbouwing plaats.

Als we er zelf geen gebruik van maken willen we anderen graag laten meegenieten van onze huizen en de mooie streek Le Marche met zijn onverwachte steden, aardige bevolking, verrukkelijke eten en mooie natuur.

We gaan ervan uit dat er meer mensen zijn, die zo willen wonen als wij. Daarom is het uitzicht adembenemend, de omgeving prachtig en zijn beide huizen voorzien van alle comfort. Misschien kunnen wij zo iets van ons enthousiasme overbrengen op onze gasten.

Hier beleeft u Italie op zijn mooist!